onside skrev:Det står vel ganske klart og vel begrunnet - at dette er bare tull & tøys, heldigvis
Prisen er nok bare tull, ja. Og nå er det vel kanskje ikke like aktuelt lenger med en spiss inn heller?
onside skrev:Det står vel ganske klart og vel begrunnet - at dette er bare tull & tøys, heldigvis
Når vi først er inne på det: Brimi er en av mine absolutte favoritter hva kommer til norske kokker. En suverent hyggelig fyr som er fullstendig ujålete og usnobbete, og det er sikkert derfor også han henter mye inspirasjon fra Italia. Du er heldig som bor i distriktet der, Kjell-Ola.Kjell Ola skrev:Av andre land med store kulinariske opplevingar, kan eg anbefale Brimiland
Svein Nilsen skrev:Har scoret 3 mål på 2 kamper for et middelmådig Southampton lag.......... Vi har heldigvis brukt rundt 40 millioner pund på Imbula, Shaqiri og Berahino. Ingen av disse spilte for oss i går..........
Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest