Stoke - Preston

Her postes kampene og kommentarene når Stoke spiller

Re: Stoke - Preston

Innlegg Morten T. » 18 Apr 2021, 14:44

vegar56 skrev:Vi må ta med det positive fra kampen, vi fikk inn en debutant som virket svært oppløftende, og første omgang var bra :D

1. omgang var positiv, i den forstand at Stoke hadde ballen mye og dikterte spillet, men svakheten er at laget ikke klarer å konvertere det overtaket til mange nok sjanser og derav mål. Det ser jo muligens smålekkert ut når det kombineres og ballen trilles i såkalte «trekanter» på motstanderens halvdel, men de aller fleste mål scores innenfor 16,5-meterstreken og der har Stoke som regel litt for få folk og litt for sjelden ballen. Det går på løpskraft og viljen til initiativ og å ta et løp som, selv om man selv ikke får ballen , kan være med på å skape rom for medspillerne. En enkel logikk vil derfor være å slå ballen så ofte som mulig inn i boksen og samtidig ha så mange spillere som mulig innenfor dette feltet. Hvordan det gjøres og hva som skjer i forkant er strengt tatt av mindre interesse og handler mer om noe som aldri har vært viktig i fotball. La oss kalle det «stilkarakterer».

Jeg tror Stoke hadde produsert mer hjemme på Britannia hvis O’Neill hadde valgt en annen formasjon, f.eks. 4-4-3/4-5-1 eller (tradisjonell) 4-4-2.
Men enig, bra at han slipper til de unge som jo faktisk ofte tar nivået forbausende fort. Fint også å låne bort disse til andre klubber nedover i systemet for å få smaken på sirkuset. Spillere som Campbell,Souttar, Bursik har åpenbart hatt godt av det.
At en million fluer liker dritt betyr ikke at dritt er bra.
Brukerens avatar
Morten T.
Ivrig Stokie
 
Innlegg: 11890
Registrert: 06 Aug 2010, 22:04
Bosted: Ossschlo

Forrige

Gå til Stoke "live"

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron